×

Lucernario platdakraam beloopbaar

Op voorraad
SKU
Special 16

Lucernario platdakraam beloopbaar

Een wandelbaar daklicht is een uitstekende manier om extra licht toetevoegen aan uw woning of bedrijfspand. Dit type daklicht is speciaal ontworpen om beloopbaar te zijn, wat betekent dat u er veilig op kunt lopen zonder dat het breekt of beschadigt.

Het beloopbare platdakraam is onze sterkste en meest veerkrachtige platdakraam. De ongelooflijke draagkracht van dit raam zorgt ervoor dat het raam een volwaardig onderdeel van het dakterras kan zijn, zodat u een prachtig ontwerp kunt maken van zowel het dakterras als de ruimte eronder.
Het beloopbare platdakraam kan zowel buiten als binnen tussen 2 verdiepingen toegepast worden, en brengt zo licht in de donkere ruimtes van uw woning of bedrijfspand.

Hieronder vindt u een samenvatting van de belangrijkste kenmerken van ons platdakraam:

  • Veiligheid: Een wandelbaar daklicht is gemaakt van extra sterk en gehard glas, waardoor het veilig is om op te lopen. Het is ook voorzien van een antislip-laag om uitglijden te voorkomen.

  • Lichtinval: Het daklicht laat veel natuurlijk licht binnen, waardoor uw ruimte helder en fris aanvoelt. Dit kan ook helpen om energiekosten te besparen doordat u minder kunstmatig licht nodig heeft.

  • Duurzaamheid: Een wandelbaar daklicht is een duurzame oplossing omdat het lang meegaat en weinig onderhoud vereist. Bovendien kan het bijdragen aan een betere isolatie van uw pand, waardoor u minder energie verbruikt en kosten bespaart.

  • Esthetiek: Een wandelbaar daklicht is een stijlvolle toevoeging aan uw pand.

Kortom, een wandelbaar daklicht is een praktische en esthetische oplossing voor het toevoegen van licht aan uw woning of bedrijfspand. Het is veilig, duurzaam en kan worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en behoeften.

Product kenmerken

  • Het Lucernario beloopbare platdakraam is leverbaar in verschillende afmetingen. De minimale afmeting is 45 x 60 cm en de maximale afmeting is 120 x 220 cm.
  • Voorzien van een antislipstructuur, waardoor het raam veilig is en grip geeft, zelfs in natte omstandigheden
  • Geen warmteverlies: Ug glas = 1,1 (W/m2 · K).
Meer informatie
Land van productie Italië
Fabrieksgarantie 7 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lucernario platdakraam beloopbaar
Copyright © 2013-present Techcomlight. All rights reserved.